øvelser med trommer ensemble

Hei alle aspiratene og junior

Da ha vi hatt mange gode øvelser med trommer ensemble.  Alle kan holder pulsen, halve og dobbel opp pulsen, spiller forskjellige rytmer med gehør og spiller etter noter med 4del-noter og 8del-noter.  Alle kan høre på hverandre og spiller i lag med forskjellige slagverk instrumenter, piano (p), forte (f) og egentlig gjøre alt det jeg hadde forventningen til med denne kurs.

Nå på torsdag 4.nov. blir det siste gang for dere med meg og slagverk ensemble.  Da blir det en uke fri for dere før dere begynner med blåser instrumenter ensemble gruppe med Tommy torsdag 18.nov kl. 17.00 til 18.00 i glassbur på Riska ungdomsskole. (Samme plass og klokkesett som med slagverk ensemble).

kort sagt…

torsdag 4.nov – siste slagverk med Ruth

torsdag 11.nov – fri

torsdag 18.nov – blåser med Tommy (Ta med egent blåser instrumenter)

Tusen takk for inntasten så lenge 😉

mvh
Ruth

Om hommersakskolekorps

Korps er kult og gøy!
Dette innlegget ble publisert i Info. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s