Dekkbytte 29. mars

Hei alle i korpset.
Vi holder på å forberede årets dekkbytteaksjon på parkeringsplassen ved Bryggen senter. Det skal være lørdag den 29. mars. Da trenger vi endel personer til å hjelpe til og jobbe med både å skifte hjul, vaske hjul og servere kaffe og vaffler. Vi kommer til å sette opp en liste med dem som trenger å være med (trenger endel folk) og dele dette inn i 2 økter. Den første går fra kl. 09.30 – 13.00 og den andre går fra kl. 13.00 – 16.30. Har dere noen ønsker for arbeidsoppgaver, ønsketidspunk eller at dere ikke har anledning til å være med den dagen, så gi meg en tilbakemelding før påske.
Vi har også bruk for noen få ting til dette opplegget, så om noen har følgende å låne ut denne dagen, så hadde det vært bra: 1 stk komp. + slange 1 stk dobbel vaffeljern Partytelt 1 stk stødig garasjejekk
Satser også på å få korpset til å spille litt for oss rundt kl 12.
Sveinung

Om hommersakskolekorps

Korps er kult og gøy!
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s