Vi takker dem

Disse firmaer har gitt gevinster til basaren 2011. Vi takker dem.

Thon Hotel, Fjordline, Color Line, Commentum Forlag, Riska Sag, Fix Frisor, Hommersaak Athletklubb, Bok og Media, Vagle Bokhandel,Steintoymagasinet, BliZ Frisor, Carlsen Elektriske, Traktoeren (Maxi), Notabene (Maxi), Bryggen Sport og Fritid, Japan Photo, Preuz Frisor (Maxi), Mantelen (Maxi), Aloevera For Alle, Kalviknes Foto, Karleif SykkelService, Lura Turistheim, El Greko Resturant, Tronsholen Hagesenter, Sandved Gartneri, Topman, Hetland Sport, DFU, Apotek 1 Vaagen, Fotosentralen, Din Trafikkskole, Interioer AK, Ivar Skei Musikkhandel, Inspirasjon Forlag,Berge M. Bertelsen, Sko deg Kle Deg (Bryggen), Frisoeren (Hommersaak), Vitus Apotek Hommersaak, Kates frisor, NO1 Marked Bryggen, Hommersaak Bil, Farstad Catering, East Ocen Gatekjokken, Kolnes Zweg Blomster, Prix, Rema, Rimi, Kiwi, Brillehuset Amfi Vaagen, Koiman Fritid, Statoil Hommersak, Kronen Gaard, Pralin Sjokolade Verksted, Nille, Bryggebakeren, Nysted AS, Metro Bowling, Leos Lekeland, Renseriet, Gamlaverket, Bighorn, Koimann Fritid, Njaagaarden, Ole Berge Gullsmed, Nettdyret og Det Danske Gartneri

Om hommersakskolekorps

Korps er kult og gøy!
Dette innlegget ble publisert i Info. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s