Sandnes forbyr heliumballonger – det er helt greit

balloons-1904958_1920

17.mai-komiteen i Sandnes kommune har vedtatt forbud mot heliumballonger på 17. Mai. Vi i Hommersåk skolekorps, som i årevis har stått for salget av heliumballonger på Hommersåk, synes det er helt greit.

Vi innser at heliumballonger ofte havner i naturen og er til fare for planter, dyr og fisk. Dessuten er helium en begrenset ressurs som trengs til langt viktigere formål, for eksempel MR-apparater på sykehusene.

Hommersåk skolekorps mister en god inntekt på dette, penger som går til instruktørtimer, instrumenter og turer. Dette skal vi nå prøve å tjene inn på andre måter.  Hvis noen vil støtte oss med en gave kan man overføre via Vipps eller til kontonummer.  Dere kan også huske på oss litt ekstra når vi har det store loddsalget vårt i høst.

Vi ønsker alle en flott 17. mai feiring – uten heliumballonger, men med mye flott musikk og drilloppvisninger fra barn og ungdommer i Hommersåk skolekorps.

Vipps: 17582

Kontonr: 3260.30.14072

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s