SOMMERTUR TIL DANMARK 22 juni – 26 juni 2019

Nordsø-Festival er en skole- og ungdomskorpsenes festival som vi ønsker å dra på i sommer. Vi reiser lørdag 22 juni klokken 11:30 fra Riska hallen. Båten går 16:30 fra Kristiansand. Vi har reservert plass på Color Line sin restaurant «catch me if you can», hele turen over. Vi bor på Blokhus feriecenter under hele oppholdet. De vil bo seks personer i hver leilighet. Ferie centerets badeland har åpent hverdag fra klokken 8:00 til 19:30, hvor det er fri adgang. Det blir levert ferskt brød og melk hver morgen. Middagen spiser vi ute og kveldsmaten i leiligheten. Dag 2 er konkurransedag, etter konkurransene er det muligheter for å besøke actionhouse i Løkken. På kvelden er det sankthans-feiring sammen med de andre korpsene på stranden i Blokhus. Dag 3 er det sommerland. Denne dagen drar alle korpsene til Fårup sommerland. (https://www.faarupsommerland.dk/dk/forlystelser/aquaparken/)

På kvelden er det stafett spilling.  Dag 4 er Ålborgdagen, en musikalsk invasjon i Ålborg. Alle korpsene deltar. Senere på dagen er det tid til shopping eller Ålborg Zoo. På kvelden er det felleskonsert i Blokhus. Dag 5 reiser vi hjem igjen, avreise klokken 10 fra Blokhus og båten går 12.15 fra Hirhals. Fremme klokken 15:30 i Kristiansand og tilbake på Hommersåk ca. 19:30.

Pris.

Medlemmer:4500,- Søskenmoderasjon: 3500,-

Søsken:5500,-

Voksne:6000,-

Prisen inkluderer reisen, kost og losji samt alle aktiviteter vi er med på. Barn som er født i 2010 og oppover MÅ ha med seg en voksen, eller laget en avtale med en annen voksen på turen.

Du kan lese mer om turen her.

https://www.eurotourist.no/travel/nordsoe-festival/

https://www.facebook.com/Nordsofestivalen/

 

Om hommersakskolekorps

Korps er kult og gøy!
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

1 svar til SOMMERTUR TIL DANMARK 22 juni – 26 juni 2019

  1. Tilbaketråkk: Korpsturen til Danmark | Hommersåk Skolekorps

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s