Hommersåk skolekorps avlyser årets høstmarked

Illustrasjonsfoto: Hommersåk skolekorps 17. mai 2019

Hommersåk skolekorps avlyser sitt høstmarked som skulle være i Riskahallen 7.-8. november. – Utifra gjeldende smittevernbegrensninger blir det umulig for oss å arrangere vårt tradisjonelle høstmarked, uttaler styreleder Heide Wolff.

Hommersåk skolekorps har de siste 7 årene arrangert høstmarked i Riskahallen med konserter, basar, stands fra lokale næringsdrivende, kafé og hovedtrekning i korpsets høstlotteri. Skolekorpset og drilltroppen har selv opptrådt, sammen med andre lokale korps og kor. Dette har blitt en fin tradisjon med ca 1000 besøkende i løpet av to dager, hvor alle medlemmer opptrer og hele foreldregruppen er sving på dugnadsfronten.

Høstmarkedet er en meget viktig inntektskilde for skolekorpset.  – Avlysningen vil gi oss et tap, men vi vil prøve å avholde et lotteri, og vi vil søke om midler fra kompensasjonsordningen for frivillige organisasjoner.  Dette er meget beklagelig, men vi må forholde oss til covid-19 og smittevernet, og tar konsekvensene av det. Vi håper vi kan gjenoppta tradisjonen høsten 2021,  uttaler styreleder Heidi Wolff.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s